Jogurt z orzechami / Yogurt with nuts


Przeglądając pewnego razu JOY’a, zajrzałam na ostatnie strony (co robię dość często : ), na których można spotkać czasem ciekawe przepisy. Zobaczyłam tam jogurt z miodem i orzechami i pomyślałam, że może to być świetny pomysł na śniadanko. Jako że jednak ja nie przepadam za miodem (jestem dość wybredna jeśli chodzi o jedzenie), postanowiłam zamienić go na syrop klonowy. Jadłam z taką przyjemnością… A po pysznym śniadanku zawsze humor jest jakiś taki lepszy ; ) Polecam

Składniki:

jeden kubek jogurtu typu greckiego (a w zasadzie ile kto chce)
kilka  łyżek syropu klonowego lub płynnego miodu
kilka orzechów włoskich

 

Jak zrobić?

 

Wystarczy tylko jogurt posypać orzechami i polać syropem i można jeść.
Smacznego : )
Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s